projectleider infra

Bij Seijsener draait alles om verbinding. Verbinding met onze mensen, de techniek, onze klanten en met de natuur. Hierdoor loopt Seijsener al 60 jaar voorop in de recreatietechniek. Met slimme oplossingen en producten leveren wij een bijdrage aan het ultieme vakantiegevoel van miljoenen recreanten door heel Europa: het gevoel van vrijheid. En dat voelt goed. Seijsener kijkt als familiebedrijf altijd naar de toekomst. Wij zetten hoog in op nieuwe toepassingen en innovaties omdat wij weten dat dit loont. Bijvoorbeeld met de ontwikkeling en aanleg van energieneutrale bungalowparken. Of door op maat gemaakte voorzieningen voor jachthavens met het oog op klimaatverandering. De systemen hiervoor ontwikkelen wij zelf: van energiedistributie tot beveiliging, en van property management tot betalingsautomatisering. Met behulp van slimme integraties leveren wij turn-key installaties aan de hele recreatiebranche: van campings tot tankstations en van havens tot parkeergarages. Je komt ons overal tegen!

Dit wordt je nieuwe job

Als projectleider infra ben jij bezig met de supervisie, de ondersteuning en de dagelijkse operatie van onze projecten. Jij maakt technische berekeningen en offertes ten behoeve van diverse technische installaties zoals gas, riool en elektra. Jij begeleidt en stuurt werkvoorbereiders, tekenaars en monteurs aan. Jij stelt de planning en budgetten op en bewaakt de grenzen daarvan. Je bent verantwoordelijk voor de de werkvoorbereiding, uitvoering en (financiële) afhandeling van alle projecten. Dit doe je bijvoorbeeld voor de gemeente Harlingen of voor de aanleg van een nieuw bungalowpark.

Je bent een ondernemende people manager, wat wil zeggen dat jij proactief, professioneel en mensgericht te werk gaat. Jij tilt onze projectbureau afdeling naar een hoger niveau door jouw coachende kwaliteiten, positieve instelling en motivatie om als team succesvol te zijn. Je investeert in een goede band met alle stakeholders. Je gaat werken in een klein, hecht team waarmee successen gevierd worden. Vanuit ons kantoor in Zaandam werk je aan meerdere projecten tegelijk door heel Nederland. Je werkt samen met de afdelingen Verkoop en S.M.A.R.T. voor een optimaal resultaat. Je rapporteert aan het Hoofd Projectbureau.

Seijsener. Voelt goed.

Bij Seijsener draait alles om verbinding. Verbinding met onze mensen, de techniek, onze klanten en met de natuur. Seijsener loopt daardoor al 60 jaar voorop in de recreatietechniek. Met slimme oplossingen en producten leveren wij een bijdrage aan het ultieme vakantiegevoel van miljoenen recreanten door heel Europa: het gevoel van vrijheid. En dat voelt goed.

Seijsener kijkt als familiebedrijf altijd naar de toekomst. Wij zetten hoog in op nieuwe toepassingen en innovaties omdat wij weten dat dit loont. Bijvoorbeeld met de ontwikkeling en aanleg van energieneutrale bungalowparken. Of door op maat gemaakte voorzieningen voor jachthavens met het oog op klimaatverandering. De systemen hiervoor ontwikkelen wij zelf: van energiedistributie tot beveiliging, en van vastgoedbeheer tot betalingsautomatisering. Met behulp van slimme integraties leveren wij turn-key installaties aan de hele recreatiebranche: van campings tot tankstations en van havens tot parkeergarages. Je komt ons overal tegen!

Dit heb je in huis

GROEI MET ONS MEE!

Het gaat goed met Seijsener. Wij groeien hard en daar willen wij samen met jou de vruchten van plukken. Daarom bieden wij jou:

Heb jij het in je?

Laten we elkaar dan snel ontmoeten! Stuur ons je sollicitatie en binnen een week weet je of wij je uitnodigen voor een kennismaking op ons kantoor in Zaandam. Is er een klik? Dan nodigen wij jou binnen twee weken uit voor een tweede gesprek. Het kan zijn dat wij je vragen een (online) assessment te maken. Als alles goed verloopt doen wij jou een mooi aanbod.

VRAGEN? STEL ZE GERUST! ​

Neem contact op met Alice Zweers via 075-6810636 of alice.zweers@seijsener.nl.