ACCOUNTMANAGER

Ben jij op zoek naar een veelzijdige en allround functie als Accountmanager? Dat kan bij Seijsener, dé marktleider voor technische voorzieningen op campings, jachthavens en bungalowparken.

Wil jij jezelf blijven ontwikkelen óf beginnen aan je carrière? Dan zit je bij ons op de juiste plek! Maar zeker ook als je al  ervaring hebt in een soortgelijke functie en een verdere stap wilt maken in je carrière. Wij bieden daarvoor de kans.

Seijsener Techniek groeit hard, en we maken graag gebruik van het moment om ons salesteam verder uit te breiden met een enthousiaste commerciële man of vrouw.                                

dit wordt je nieuwe job

Als account manager / relatiebeheerder ben je, afhankelijk van je woonplaats, verantwoordelijk voor het onderhouden en optimaliseren van de contacten met bestaande klanten en het werven van nieuwe klanten in het marktgebied Oost Nederland.

Je fungeert als inhoudelijke gesprekspartner van de klant, weet optimaal in te spelen op zijn behoefte en voorziet hem van passend advies. De account manager / relatiebeheerder begeleidt het volledige verkooptraject van acquisitie tot en met de order, dit in samenwerking met het Projectteam in Zaandam. Het uiteindelijke doel van de functie is het behalen van een grote klanttevredenheid in combinatie met concrete verkoopresultaten. Als account manager / relatiebeheerder rapporteer  je aan de Manager Verkoop buitendienst

Jouw hoofdtaken bestaan uit:

Dit bieden wij:

Dit vragen wij:

Naast dat je zelfstandig kunt werken, ben je ook een echte teamplayer. Meedenken, eigen initiatief wordt zeer gewaardeerd. Ben je gewend om zelfstandig te werken en vindt je het geen probleem om het grootste deel vanaf je standplaats in jouw regio te werken en is onderstaande op jou van toepassing? solliciteer dan snel!

Seijsener Techniek “bloeit”

Natuurlijk wil je werken bij het leukste bedrijf van Noord-Holland! Werken bij Seijsener betekent veel ruimte voor ondernemerschap en initiatief. Jezelf willen ontwikkelen vinden wij bij Seijsener erg belangrijk. Wij blijven investeren in onze dienstverlening en de ontwikkeling van de collega’s.

Wij zijn niet zomaar een installateur, of infrabedrijf. Wij zijn innovatief,- ontwikkelen alles in eigen huis en onze mensen bedenken de leukste oplossingen. Zo kunnen in Europa heel veel mensen met de app hun wasmachine bedienen (AppWash). Worden auto’s en boten geladen aan eigen ontwikkelde laadvoorzieningen en verzorgen wij de toegangscontrole van veel recreatiebedrijven.

Heb jij het in je?

Heb je belangstelling voor bovengenoemde functie, stuur dan een motivatie en c.v. aan Seijsener Rekreatietechniek, ter attentie van Alice Zweers, Human Resources naar alice.zweers@seijsener.nl

Een assessment en een referentiecheck kunnen onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

Vragen? Stel ze gerust!

Neem contact op met Alice Zweers via 075-6810636 of alice.zweers@seijsener.nl.