ACCOUNTMANAGER

Ben jij op zoek naar een veelzijdige en allround functie als Accountmanager? Dat kan bij Seijsener, dé marktleider voor technische voorzieningen op campings, jachthavens en bungalowparken. 

dit wordt je nieuwe job

Als account manager / relatiebeheerder, ben je woonachtig in je rayon,  verantwoordelijk voor het onderhouden en optimaliseren van de contacten met bestaande klanten en het werven van nieuwe klanten in het marktgebied  Zuid- Nederland of België en Luxemburg.

Je fungeert als inhoudelijke gesprekspartner van de klant, weet optimaal in te spelen op zijn behoefte en voorziet hem van passend advies. De account manager / relatiebeheerder begeleidt het volledige verkooptraject van acquisitie tot en met de order, dit in samenwerking met het Projectteam in Zaandam. Het uiteindelijke doel van de functie is het behalen van een grote klanttevredenheid in combinatie met concrete verkoopresultaten. Als account manager / relatiebeheerder rapporteer  je aan de Manager Verkoop buitendienst

Seijsener. voelt goed

Bij Seijsener draait alles om verbinding. Verbinding met onze mensen, de techniek, onze klanten en met de natuur. Hierdoor loopt Seijsener al 60 jaar voorop in de recreatietechniek. Met slimme oplossingen en producten leveren wij een bijdrage aan het ultieme vakantiegevoel van miljoenen recreanten door heel Europa: het gevoel van vrijheid. En dat voelt goed.

Seijsener kijkt als familiebedrijf altijd naar de toekomst. Wij zetten hoog in op nieuwe toepassingen en innovaties omdat wij weten dat dit loont. Bijvoorbeeld met de ontwikkeling en aanleg van energieneutrale bungalowparken. Of door op maat gemaakte voorzieningen voor jachthavens met het oog op klimaatverandering. De systemen hiervoor ontwikkelen wij zelf: van energiedistributie tot beveiliging, en van property management tot betalingsautomatisering. Met behulp van slimme integraties leveren wij turn-key installaties aan de Europese recreatiebranche: van vakantieparken tot tankstations en van jachthavens tot parkeergarages. Je komt ons overal tegen!

dit heb je in huis

groei met ons mee

Het gaat goed met Seijsener. Wij groeien hard en daar willen wij samen met jou de vruchten van plukken. Daarom bieden wij jou:

Dit vragen wij

heb jij het in je?

Laten we elkaar dan snel ontmoeten! Stuur ons je sollicitatie en binnen een week weet je of wij je uitnodigen voor een kennismaking op ons kantoor in Zaandam. Is er een klik? Dan nodigen wij jou binnen twee weken uit voor een tweede gesprek. Het kan zijn dat wij je vragen een (online) assessment te maken. Als alles goed verloopt doen wij jou een mooi aanbod.

Vragen? Stel ze gerust!

Neem contact op met Alice Zweers via 075-6810636 of alice.zweers@seijsener.nl.