BANKWERKER

Omschrijving

Heb jij het draaien en frezen al onder de knie? En zoek jij een leuke baan als  bankwerker? Zoek dan niet verder! Want bij Seijsener ontwikkel jij je in no-time tot een veelzijdige pro in een veilige en vertrouwde omgeving.  Dingen voor elkaar te krijgen –  daar krijg jij energie van. En met jouw enthousiasme ben jij elke uitdaging de baas! Vanuit Zaandam werk je aan de meest waanzinnige recreatieprojecten door heel Nederland.

Dit wordt je nieuwe job

Als bankwerker ben jij bezig met het verwerken van staal en aluminium, lassen en opbouwen van onze producten. Je leest technische tekeningen, en vermaakt, vormt en verbindt onderdelen op basis van de specificaties. Je denkt gatenpatronen uit en programmeert deze op de freesmachine, je assembleert pompen. Zo werk je bijvoorbeeld aan laadpalen voor elektrische auto’s.

Je bent resultaatgericht, wat wil zeggen dat jij kan doorwerken zonder de nauwkeurigheid uit het oog te verliezen. Jij tilt onze afdeling Products naar een hoger niveau door jouw aandacht voor details, leergierigheid en motivatie om als team succesvol te zijn. Je komt te werken in een klein, hecht team waarmee successen gevierd worden. Vanuit ons kantoor in Zaandam werk je aan verschillende projecten voor de Europese markt. Je wordt aangestuurd en opgeleid door de Teamleider werkplaats.

Seijsener. Voelt goed.

Bij Seijsener draait alles om verbinding. Verbinding met onze mensen, de techniek, onze klanten en met de natuur. Hierdoor loopt Seijsener al 60 jaar voorop in de recreatietechniek. Met slimme oplossingen en producten leveren wij een bijdrage aan het ultieme vakantiegevoel van miljoenen recreanten door heel Europa: het gevoel van vrijheid. En dat voelt goed.

Seijsener kijkt als familiebedrijf altijd naar de toekomst. Wij zetten hoog in op nieuwe toepassingen en innovaties omdat wij weten dat dit loont. Bijvoorbeeld met de ontwikkeling en aanleg van energie neutrale bungalowparken. Of door op maat gemaakte voorzieningen voor jachthavens met het oog op klimaatverandering. De systemen hiervoor ontwikkelen wij zelf: van energiedistributie tot beveiliging, en van property management tot betalingsautomatisering. Met behulp van slimme integraties leveren wij turn-key installaties aan de hele recreatiebranche: van campings tot tankstations en van havens tot parkeergarages. Je komt ons overal tegen!

Dit heb je in huis

GROEI MET ONS MEE!

Het gaat goed met Seijsener. Wij groeien hard en daar willen wij samen met jou de vruchten van plukken. Daarom bieden wij jou:

Heb jij het in je?

Laten we elkaar dan snel ontmoeten! Stuur ons je sollicitatie en binnen een week weet je of wij je uitnodigen voor een kennismaking op ons kantoor in Zaandam. Is er een klik? Dan nodigen wij jou binnen twee weken uit voor een tweede gesprek. Het kan zijn dat wij je vragen een (online) assessment te maken. Als alles goed verloopt doen wij jou een mooi aanbod.

VRAGEN? STEL ZE GERUST! ​

Neem contact op met Alice Zweers via 075-6810636 of alice.zweers@seijsener.nl.