Manager-controller financiele administratie

Ben jij de energieke en op kwaliteit gerichte financiële manager met werkervaring binnen een project gerelateerde MKB organisatie?

Seijsener Techniek groeit hard, en we maken graag gebruik van het momentum om ons team verder uit te breiden met een manager financiële administratie, iemand die het team bestaande uit 3-5 medewerkers, gaat leiden, coachen en verder helpt groeien. Het team werkt vanuit ons kantoor in Zaandam. De grootste uitdaging is om samen met het huidige team ervoor te zorgen dat we in onze groeiende markt op financieel en administratief gebied up to date blijven. In deze rol rapporteer je aan de directeur.

Dit wordt je nieuwe job

In de rol van manager financiële administratie bouw je als rechterhand van de Directeur de finance-, accounting- en controllingfuncties verder uit, om zo de juiste inzichten en strategische besluitvorming van het management te ondersteunen. Je hebt de dagelijkse operationele leiding over het support team, bestaande uit 4 administratief medewerkers.

Door jouw coachende en empathische manier van leidinggeven, functioneert jouw team uitstekend en heerst er een hoge mate van betrokkenheid en teamspirit. Jij laat jouw mensen zich verder ontwikkelen en groeien tot hun beste kunnen!
Je bent verantwoordelijk voor tijdige en correcte enkelvoudige en geconsolideerde financiële rapportages. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de maand- en jaarafsluiting en de coördinatie van het jaarlijkse budgetproces. Voor de maandelijkse managementrapportering, lever je de financiële en business KPI’s aan.

Vanuit een continue focus op efficiency en door procesmatig en toekomstgericht te denken, breng je de afdeling naar ‘the next level’ en in control. Er is behoefte aan een proactieve financiële professional die goede analyses kan maken vanuit de beschikbare data, iemand die de juiste stuurinformatie kan aanleveren en als kritische businesspartner optreedt richting de brede projectorganisatie. Een ondernemende kandidaat die ‘van zijn plek komt’ en de financiële afdeling neerzet in de organisatie.

 

De resultaatgebieden zijn:
• ontwikkeling, bedrijfsvoering en planning op middellange en lange termijn m.b.t. de financiën en administratie;
• het soepel laten verlopen van de dagelijkse gang van zaken, opstellen, bewaken en evalueren van de bedrijfsbegrotingen en resultaten op korte, middellange en lange termijn;
• het opstellen van interne (kwartaal- en maand) en (overige) externe rapportages;
• het periodiek analyseren van de beschikbare financiële gegevens, het signaleren van problemen/risico’s en adviseren;
• het Initiëren van de forecast en budgettering cycli voor de totale organisatie.
• De manager financiële administratie is eindverantwoordelijk voor het gehele financiële beleid en de uitvoering en organisatie van de financiële administratie.
• eindverantwoordelijk voor ICT en applicatiebeheer en je begeleid verschillende (interne) projecten op het gebied van optimalisatie van de bedrijfsvoering en de verdere automatisering van de bedrijfsprocessen.

Seijsener. Voelt goed.

Bij Seijsener draait alles om verbinding. Verbinding met onze mensen, de techniek, onze klanten en met de natuur. Seijsener loopt daardoor al 60 jaar voorop in de recreatietechniek. Met slimme oplossingen en producten leveren wij een bijdrage aan het ultieme vakantiegevoel van miljoenen recreanten door heel Europa: het gevoel van vrijheid. En dat voelt goed.

Seijsener kijkt als familiebedrijf altijd naar de toekomst. Wij zetten hoog in op nieuwe toepassingen en innovaties omdat wij weten dat dit loont. Bijvoorbeeld met de ontwikkeling en aanleg van energieneutrale bungalowparken. Of door op maat gemaakte voorzieningen voor jachthavens met het oog op klimaatverandering. De systemen hiervoor ontwikkelen wij zelf: van energiedistributie tot beveiliging, en van vastgoedbeheer tot betalingsautomatisering. Met behulp van slimme integraties leveren wij turn-key installaties aan de hele recreatiebranche: van campings tot tankstations en van havens tot parkeergarages. Je komt ons overal tegen!

Dit heb je in huis

GROEI MET ONS MEE!

Het gaat goed met Seijsener. Wij groeien hard en daar willen wij samen met jou de vruchten van plukken. Daarom bieden wij jou:

Heb jij het in je?

Laten we elkaar dan snel ontmoeten! Stuur ons je sollicitatie en binnen een week weet je of wij je uitnodigen voor een kennismaking op ons kantoor in Zaandam. Is er een klik? Dan nodigen wij jou binnen twee weken uit voor een tweede gesprek. Het kan zijn dat wij je vragen een (online) assessment te maken. Als alles goed verloopt doen wij jou een mooi aanbod.

VRAGEN? STEL ZE GERUST! ​

Neem contact op met Alice Zweers via 075-6810636 of alice.zweers@seijsener.nl.