Grondwerker infra

Dit wordt je nieuwe job

Seijsener is op zoek naar een sterke en fitte medewerker voor het graaf- en grondwerk op onze projecten in de Benelux voor meerdere opdrachtgevers. Als jij van buiten werken houdt en van aanpakken weet en het niet erg vindt om onder alle weersomstandigheden te werken, is dit echt wat voor jou. Wanneer er nieuwe infra zoals gas, water en elektriciteit aangelegd moeten worden, ben jij als grondwerker onmisbaar. Je werk bestaat uit, riolering aanleggen, het trekken van kabels en leidingen en het assisteren van de monteur. Geen ervaring ? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat jij de begeleiding krijgt die je nodig hebt. Ook zijn er doorgroei mogelijkheid tot monteur elektra/monteur gas en water.

Seijsener. Voelt goed.

Bij Seijsener draait alles om verbinding. Verbinding met onze mensen, de techniek, onze klanten en met de natuur. Hierdoor loopt Seijsener al 60 jaar voorop in de recreatietechniek. Met slimme oplossingen en producten leveren wij een bijdrage aan het ultieme vakantiegevoel van miljoenen recreanten door heel Europa: het gevoel van vrijheid. En dat voelt goed.

Seijsener kijkt als familiebedrijf altijd naar de toekomst. Wij zetten hoog in op nieuwe toepassingen en innovaties omdat wij weten dat dit loont. Bijvoorbeeld met de ontwikkeling en aanleg van energieneutrale bungalowparken. Of door op maat gemaakte voorzieningen voor jachthavens met het oog op klimaatverandering. De systemen hiervoor ontwikkelen wij zelf: van energiedistributie tot beveiliging, en van property management tot betalingsautomatisering. Met behulp van slimme integraties leveren wij turn-key installaties aan de hele recreatiebranche: van campings tot tankstations en van havens tot parkeergarages. Je komt ons overal tegen!

Dit heb je in huis

GROEI MET ONS MEE!

Het gaat goed met Seijsener. Wij groeien hard en daar willen wij samen met jou de vruchten van plukken. Daarom bieden wij jou:

Heb jij het in je?

Laten we elkaar dan snel ontmoeten! Stuur ons een bericht en binnen een week weet je of wij je uitnodigen voor een kennismaking op ons kantoor in Zaandam. Is er een klik? dan doen wij jou een mooi aanbod.

VRAGEN? STEL ZE GERUST! ​

Neem contact op met Alice Zweers via 075-6810636 of alice.zweers@seijsener.nl.