OPERATIONEEL MANAGER

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een veelzijdige en allround functie als Operationeel Manager? Dat kan bij Seijsener, dé marktleider voor technische voorzieningen op campings, jachthavens en bungalowparken. Je hebt een vastberaden persoonlijkheid die het team weet mee te bewegen en hen verder laat groeien en excelleren!

De functie

Wij zijn op zoek naar een Operationeel Manager, die werkervaring opgedaan heeft in een soortgelijke functie.

Als Operationeel Manager stuur je de medewerkers binnen de afdeling “Projects” aan. Zo ook de monteurs en de administratieve en financiële ondersteuning. Je draagt verantwoordelijkheid voor de resultaten van de medewerkers en zorgt ervoor dat jij hen als geen ander weet te enthousiasmeren om doelstellingen te behalen. Je voert functionerings-, beoordelings- en exitgesprekken en biedt regelmatig een luisterend oor. Je bent een ‘people manager’, benaderbaar en in staat om het team te motiveren en gemotiveerd te houden. Je onderhoudt contacten met leveranciers, ZZP’ers en onderaannemers. Margebewaking,- verbetering en de inschatting van onderhanden projecten is voor jou een belangrijke KPI.

Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor de productontwikkeling, strategie, positionering en groei van de organisatie. Ben je contactpersoon voor klanten en signaleer je commerciële kansen bij bestaande en nieuwe klanten. Ook aanbestedingen volgen en proberen binnen te halen valt onder deze functie.

Dit bieden wij

Dit vragen wij

Seijsener Techniek “bloeit”

Natuurlijk wil je werken bij het leukste bedrijf van Noord-Holland! Werken bij Seijsener betekent veel ruimte voor ondernemerschap en initiatief. Jezelf willen ontwikkelen vinden wij bij Seijsener erg belangrijk. Wij blijven investeren in onze dienstverlening en de ontwikkeling van de collega’s.

Wij zijn niet zomaar een installateur, of infrabedrijf. Wij zijn innovatief,- ontwikkelen alles in eigen huis en onze mensen bedenken de leukste oplossingen. Zo kunnen in Europa heel veel mensen met de app hun wasmachine bedienen (AppWash). Worden auto’s en boten geladen aan eigen ontwikkelde laadvoorzieningen en verzorgen wij de toegangscontrole van veel recreatiebedrijven.

We groeien hard, en we maken graag gebruik van het momentum om ons team verder uit te breiden met een operationeel manager, iemand die het team gaat leiden, coachen en verder helpt groeien. Het team werkt vanuit ons kantoor in Zaandam (en thuis en bij de klant). De grootste uitdaging is om het team verder uit te breiden en te zorgen dat we in deze groeiende markt onze concurrenten voor blijven. In deze rol rapporteer je aan de directeur

Heb je belangstelling voor bovengenoemde functie, stuur dan een motivatie en c.v. aan Seijsener Rekreatietechniek, ter attentie van Alice Zweers, Human Resources naar alice.zweers@seijsener.nl

Een assessment en een referentiecheck kunnen onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.