werkvoorbereider infra

Jij bent een professional als het gaat om infratechniek. Of het nu gaat om de aanleg van elektriciteit, drinkwater of datavoorzieningen – jij weet niet alleen waar je het over hebt, je ziet het hele plaatje. Vanuit Zaandam werk je met collega’s aan de meest waanzinnige recreatieprojecten door heel Nederland. Dingen voor elkaar te krijgen –  daar krijg jij energie van! Met jouw enthousiasme ben jij elke uitdaging de baas. Vanzelfsprekend zijn de planning, budgetten, communicatie en supply chain bij jou in goede handen.

Dit wordt je nieuwe job

Als werkvoorbereider infra ben jij bezig met de ondersteuning en de dagelijkse operatie van onze projecten. Jij maakt technische berekeningen en offertes ten behoeve van diverse technische installaties zoals gas, riool en elektra. Je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding, het uitwerken van verslagen en bestekken tot begrotingen en/of kostprijsberekeningen . Dit doe je bijvoorbeeld voor de gemeente Harlingen of voor de aanleg van een nieuw bungalowparkJe gaat werken in een klein, hecht team waarmee successen gevierd worden. Vanuit ons kantoor in Zaandam werk je aan meerdere projecten tegelijk door heel Nederland. Je rapporteert aan de Projectleider.

Seijsener. Voelt goed.

Bij Seijsener draait alles om verbinding. Verbinding met onze mensen, de techniek, onze klanten en met de natuur. Seijsener loopt daardoor al 60 jaar voorop in de recreatietechniek. Met slimme oplossingen en producten leveren wij een bijdrage aan het ultieme vakantiegevoel van miljoenen recreanten door heel Europa: het gevoel van vrijheid. En dat voelt goed.

Seijsener kijkt als familiebedrijf altijd naar de toekomst. Wij zetten hoog in op nieuwe toepassingen en innovaties omdat wij weten dat dit loont. Bijvoorbeeld met de ontwikkeling en aanleg van energieneutrale bungalowparken. Of door op maat gemaakte voorzieningen voor jachthavens met het oog op klimaatverandering. De systemen hiervoor ontwikkelen wij zelf: van energiedistributie tot beveiliging, en van vastgoedbeheer tot betalingsautomatisering. Met behulp van slimme integraties leveren wij turn-key installaties aan de hele recreatiebranche: van campings tot tankstations en van havens tot parkeergarages. Je komt ons overal tegen!

Dit heb je in huis

GROEI MET ONS MEE!

Het gaat goed met Seijsener. Wij groeien hard en daar willen wij samen met jou de vruchten van plukken. Daarom bieden wij jou:

Heb jij het in je?

Laten we elkaar dan snel ontmoeten! Stuur ons je sollicitatie en binnen een week weet je of wij je uitnodigen voor een kennismaking op ons kantoor in Zaandam. Is er een klik? Dan nodigen wij jou binnen twee weken uit voor een tweede gesprek. Het kan zijn dat wij je vragen een (online) assessment te maken. Als alles goed verloopt doen wij jou een mooi aanbod.

VRAGEN? STEL ZE GERUST! ​

Neem contact op met Alice Zweers via 075-6810636 of alice.zweers@seijsener.nl.