projectleider infra, kabel-tv, internet en wifi

In de recreatiesector wordt connectiviteit steeds belangrijker. En laten we eerlijk zijn, op je eigen vakantie kijk je ook regelmatig op je telefoon en het zou al helemaal mooi zijn als je net die ene Netflix serie toch kan streamen.

dit wordt je nieuwe job

In de uitbreiding van dit specialisme zoeken wij een (potentiële) topper in de werkvoorbereiding connectiviteit voor kabel-tv, glasvezel en WIFI netwerken. Onder connectiviteit verstaan wij de data netwerken die wij aanleggen en beheren bij onze klanten. Denk hierbij aan glasvezel, coax , Wifi en UTP netwerken (en combinaties hiervan). Maar ook internetaansluitingen, telefonie en ICT.

Als projectleider stel je in samenspraak met de accountmanager de juiste oplossing samen die bij de klant past. Je engineert het netwerk, calculeert de werkzaamheden & producten en stemt dit af met de uitvoering. Tevens onderhoud je contacten met Ziggo en specialiseer je je zelf als Ziggo aanspreekpunt. Je hebt contact met klanten en voert ook commerciële taken uit. Na oplevering van het project lever je de gegevens op aan de klant en archiveer je deze. Tevens heb je de vrijheid om met partners en toeleveranciers te sparren over (nieuwe) producten en oplossingen.

Seijsener voelt goed.

Bij Seijsener draait alles om verbinding. Verbinding met onze mensen, de techniek, onze klanten en met de natuur. Hierdoor loopt Seijsener al 60 jaar voorop in de recreatietechniek. Met slimme oplossingen en producten leveren wij een bijdrage aan het ultieme vakantiegevoel van miljoenen recreanten door heel Europa: het gevoel van vrijheid. En dat voelt goed.

Seijsener kijkt als familiebedrijf altijd naar de toekomst. Wij zetten hoog in op nieuwe toepassingen en innovaties omdat wij weten dat dit loont. Bijvoorbeeld met de ontwikkeling en aanleg van energieneutrale bungalowparken. Of door op maat gemaakte voorzieningen voor jachthavens met het oog op klimaatverandering. De systemen hiervoor ontwikkelen wij zelf: van energiedistributie tot beveiliging, en van property management tot betalingsautomatisering. Met behulp van slimme integraties leveren wij turn-key installaties aan de Europese recreatiebranche: van vakantieparken tot tankstations en van jachthavens tot parkeergarages. Je komt ons overal tegen!

dit heb je in huis

Groei met ons mee!

Het gaat goed met Seijsener. Wij groeien hard en daar willen wij samen met jou de vruchten van plukken. Daarom bieden wij jou:

Heb jij het in je?

Laten we elkaar dan snel ontmoeten! Stuur ons je sollicitatie en binnen een week weet je of wij je uitnodigen voor een kennismaking op ons kantoor in Zaandam. Is er een klik? Dan nodigen wij jou binnen twee weken uit voor een tweede gesprek. Het kan zijn dat wij je vragen een (online) assessment te maken. Als alles goed verloopt doen wij jou een mooi aanbod.

Vragen? Stel ze gerust!

Neem contact op met Alice Zweers via 075-6810636 of alice.zweers@seijsener.nl.