SALES MEDEWERKER

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een veelzijdige en allround functie als Sales Medewerker Binnendienst? Dat kan bij Seijsener, dé marktleider voor technische voorzieningen op campings, jachthavens en bungalowparken. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen óf beginnen aan je carrière? Dan zit je bij ons op de juiste plek! Maar zeker ook als je al ervaring hebt in een soortgelijke functie en een verdere stap wilt maken in je carrière. Wij geven jouw de kans!

Seijsener Techniek groeit hard en daarom willen we ons salesteam verder uitbreiden met een enthousiaste commerciële man of vrouw.

De functie

Je onderhoudt nauwe contacten met klanten, geeft veelal telefonisch en middels mail informatie en advies over onze producten.

Seijsener heeft een webshop en showroom voor de verkoop van losse producten, maar als salesmedewerker maak je ook offertes voor kleine projecten

Je verzorgt  calculaties en offertes ten behoeve van de verkoop van producten, belt de klanten na,  onderhandelt met de klanten en zorgt voor een juiste vastlegging van de verkooporders in het systeem.

Dit bieden wij

Dit vragen wij

Seijsener Techniek “bloeit”

Natuurlijk wil je werken bij het leukste bedrijf van Noord-Holland! Werken bij Seijsener betekent veel ruimte voor ondernemerschap en initiatief. Jezelf willen ontwikkelen vinden wij bij Seijsener erg belangrijk. Wij blijven investeren in onze dienstverlening en de ontwikkeling van de collega’s.


Wij zijn niet zomaar een installateur, of infrabedrijf. Wij zijn innovatief,- ontwikkelen alles in eigen huis en onze mensen bedenken de leukste oplossingen. Zo kunnen in Europa heel veel mensen met de app hun wasmachine bedienen (AppWash). Auto’s en boten worden geladen aan eigen ontwikkelde laadvoorzieningen en hiernaast verzorgen wij ook de toegangscontrole van veel recreatiebedrijven.

Belangstelling?, stuur dan een motivatie en c.v. aan Seijsener Rekreatietechniek, ter attentie van Alice Zweers, Human Resources naar alice.zweers@seijsener.nl

Een assessment en een referentiecheck kunnen onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.