Werkvoorbereider
paneelbouw

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een veelzijdige en allround functie als WERKVOORBEREIDER PANEELBOUW?

Dat kan bij Seijsener, dé marktleider voor technische voorzieningen op campings, jachthavens en bungalowparken. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen óf beginnen aan je carrière? Dan zit je bij ons op de juiste plek! Maar zeker ook als je al  ervaring hebt in een soortgelijke functie en een verdere stap wilt maken in je carrière. Wij bieden daarvoor de kans.

Voor onze business unit Products zijn  op zoek naar een werkvoorbereider met kennis van elektro. Een belangrijke rol binnen het bedrijf waar een stressbestendig persoon wordt gevraagd die sterk in de schoenen staat.

Jouw hoofdtaken bestaan uit

Als werkvoorbereider paneelbouw ben je de rechterhand van ons Hoofd Productie, en een belangrijke spil in ons bedrijf, onze kasten worden in eigen huis bedacht, verder ontwikkeld, geproduceerd en geplaatst bij onze klanten.

Dit vragen wij

Wij zoeken iemand met de onderstaande capaciteiten / opleidingen. Heb je dat niet maar zie je jezelf wel in deze functie passen? Neem dan even contact op. Wellicht kunnen we je opleiden. 

Wat wij jou bieden

Wij bieden jou een dynamische functie waarbij je veel ruimte krijgt in de uitvoering van je rol en opereert in een snelgroeiende organisatie. Je werkt met gedreven collega’s die bereid zijn om hun kennis te delen zodat jij je continue verder kan ontwikkelen. 

Seijsener Techniek “bloeit”

Natuurlijk wil je werken bij het leukste bedrijf van Noord-Holland! Werken bij Seijsener betekent veel ruimte voor ondernemerschap en initiatief. Jezelf willen ontwikkelen vinden wij bij Seijsener erg belangrijk. Wij blijven investeren in onze dienstverlening en de ontwikkeling van de collega’s.
Wij zijn niet zomaar een installateur, of infrabedrijf. Wij zijn innovatief,- ontwikkelen alles in eigen huis en onze mensen bedenken de leukste oplossingen. Zo kunnen in Europa heel veel mensen met de app hun wasmachine bedienen (AppWash). Worden auto’s en boten geladen aan eigen ontwikkelde laadvoorzieningen en verzorgen wij de toegangscontrole van veel recreatiebedrijven.

Heb je belangstelling voor bovengenoemde functie, stuur dan een motivatie en c.v. aan Seijsener Rekreatietechniek, ter attentie van Alice Zweers, Human Resources naar alice.zweers@seijsener.nl

Een assessment en een referentiecheck kunnen onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.