Junior Werkvoorbereider
Toegangscontrole
systemen

Omschrijving

Jij bent een professional als het gaat om toegangstechniek. Vanuit Zaandam werk je met collega’s aan de meest waanzinnige recreatieprojecten door heel Nederland. Dingen voor elkaar te krijgen – daar krijg jij energie van. Met jouw enthousiasme ben jij elke uitdaging de baas. Vanzelfsprekend zijn de planning, budgetten, communicatie en supply chain bij jou in goede handen.

Dit wordt je nieuwe job

Als junior werkvoorbereider TGC ben jij bezig met het voorbereiden, faciliteren en doorrekenen van de diverse toegangscontrole installaties.  Je calculeert en stelt offertes op. Jij vertaalt de wensen van de klant en naar een aantrekkelijk voorstel, inclusief een financiële onderbouwing. Jij bent het aanspreekpunt voor de werkvoorbereiding en uitvoering, zowel intern als extern.

Je bent commercieel, wat wil zeggen dat jij kansen signaleert. Jij tilt onze SMART afdeling naar een hoger niveau door jouw proactieve instelling, helikopterblik en motivatie om als team succesvol te zijn. Je gaat werken in een klein, hecht team waarmee successen gevierd worden. Vanuit ons kantoor in Zaandam werk je aan meerdere projecten tegelijk door heel Nederland. Je werkt samen met de diverse afdelingen zoals inkoop en  productie voor een optimaal resultaat. Je rapporteert aan de Projectleider TGC.

Seijsener. Voelt goed.

Bij Seijsener draait alles om verbinding. Verbinding met onze mensen, de techniek, onze klanten en met de natuur. Hierdoor loopt Seijsener al 60 jaar voorop in de recreatietechniek. Met slimme oplossingen en producten leveren wij een bijdrage aan het ultieme vakantiegevoel van miljoenen recreanten door heel Europa: het gevoel van vrijheid. En dat voelt goed.

Seijsener kijkt als familiebedrijf altijd naar de toekomst. Wij zetten hoog in op nieuwe toepassingen en innovaties omdat wij weten dat dit loont. Bijvoorbeeld met de ontwikkeling en aanleg van energieneutrale bungalowparken. Of door op maat gemaakte voorzieningen voor jachthavens met het oog op klimaatverandering. De systemen hiervoor ontwikkelen wij zelf: van energiedistributie tot beveiliging, en van property management tot betalingsautomatisering. Met behulp van slimme integraties leveren wij turn-key installaties aan de hele recreatiebranche: van campings tot tankstations en van havens tot parkeergarages. Je komt ons overal tegen!

Dit heb je in huis

GROEI MET ONS MEE!

Het gaat goed met Seijsener. Wij groeien hard en daar willen wij samen met jou de vruchten van plukken. Daarom bieden wij jou:

Heb jij het in je?

Laten we elkaar dan snel ontmoeten! Stuur ons je sollicitatie en binnen een week weet je of wij je uitnodigen voor een kennismaking op ons kantoor in Zaandam. Is er een klik? Dan nodigen wij jou binnen twee weken uit voor een tweede gesprek. Het kan zijn dat wij je vragen een (online) assessment te maken. Als alles goed verloopt doen wij jou een mooi aanbod.

VRAGEN? STEL ZE GERUST! ​

Neem contact op met Alice Zweers via 075-6810636 of alice.zweers@seijsener.nl.