Werkvoorbereider
Toegangscontrole
systemen

Omschrijving

De functie van een werkvoorbereider omvat een veelzijdig takenpakket, waaronder het maken van technische berekeningen en offertes ten behoeve van diverse technische installaties met nadruk op toegangscontrole- en beveiligings- en betaalsystemen.

Jouw hoofdtaken bestaan uit

Dit betreft een binnendienstfunctie en werkzaamheden worden primair uitgevoerd vanuit ons kantoor in Zaandam.

Dit vragen wij

Je hebt ruime ervaring in het ontwerpen en calculeren van projecten op het gebied van Elektrotechniek met name Toegangstechniek op het gebied van o.a.  slagboom installaties en kentekenherkenning. Hiernaast ben je ook bekend met satelliet ontvangst installaties.

Je staat voor kwaliteit en neemt je eigenverantwoordelijkheid in je dagelijkse werkzaamheden. Je kan goed zelfstandig werken, maar bent wel een echte T.E.A.M. player! 

Wat wij jou bieden

Wij bieden jou een dynamische functie waarbij je veel ruimte krijgt in de uitvoering van je rol en opereert in een snelgroeiende organisatie. Je werkt met gedreven collega’s die bereid zijn om hun kennis te delen zodat jij je continue verder kan ontwikkelen. Vanzelfsprekend bieden wij jou een (beter dan!) marktconform arbeidsvoorwaardenpakket.

Seijsener Techniek “bloeit”

Natuurlijk wil je werken bij het leukste bedrijf van Noord-Holland! Werken bij Seijsener betekent veel ruimte voor ondernemerschap en initiatief. Jezelf willen ontwikkelen vinden wij bij Seijsener erg belangrijk. Wij blijven investeren in onze dienstverlening en de ontwikkeling van de collega’s.
Wij zijn niet zomaar een installateur, of infrabedrijf. Wij zijn innovatief,- ontwikkelen alles in eigen huis en onze mensen bedenken de leukste oplossingen. Zo kunnen in Europa heel veel mensen met de app hun wasmachine bedienen (AppWash). Worden auto’s en boten geladen aan eigen ontwikkelde laadvoorzieningen en verzorgen wij de toegangscontrole van veel recreatiebedrijven.

Heb je belangstelling voor bovengenoemde functie, stuur dan een motivatie en c.v. aan Seijsener Rekreatietechniek, ter attentie van Alice Zweers, Human Resources naar alice.zweers@seijsener.nl

Een assessment en een referentiecheck kunnen onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.