Werkvoorbereider netwerksystemen


Omschrijving

Jij bent een kenner als het gaat om infratechniek. Of het nu gaat om de aanleg van elektriciteit-, drinkwater-, gasinstallaties of netwerken.  jij weet niet alleen waar je het over hebt, je ziet het hele plaatje. Je gaat werken aan de meest waanzinnige infraprojecten door heel Nederland en Europa. Dingen aanpakken –  daar krijg jij energie van. En met jouw doorzettingsvermogen ben jij elke uitdaging de baas. Van aanleg tot inbedrijfstelling –  onze projecten zijn bij jou in goede handen.

Seijsener. voelt goed

Bij Seijsener draait alles om verbinding. Verbinding met onze mensen, de techniek, onze klanten en met de natuur. Hierdoor loopt Seijsener al 60 jaar voorop in de recreatietechniek. Met slimme oplossingen en producten leveren wij een bijdrage aan het ultieme vakantiegevoel van miljoenen recreanten door heel Europa: het gevoel van vrijheid. En dat voelt goed.

Seijsener kijkt als familiebedrijf altijd naar de toekomst. Wij zetten hoog in op nieuwe toepassingen en innovaties omdat wij weten dat dit loont. Bijvoorbeeld met de ontwikkeling en aanleg van energieneutrale bungalowparken. Of door op maat gemaakte voorzieningen voor jachthavens met het oog op klimaatverandering. De systemen hiervoor ontwikkelen wij zelf: van energiedistributie tot beveiliging, en van property management tot betalingsautomatisering. Met behulp van slimme integraties leveren wij turn-key installaties aan de Europese recreatiebranche: van vakantieparken tot tankstations en van jachthavens tot parkeergarages. Je komt ons overal tegen!

Jouw hoofdtaken bestaan uit

De functie van een werkvoorbereider omvat een veelzijdig takenpakket, waaronder het maken van technische berekeningen en offertes ten behoeve van diverse technische installaties met een nadruk maar niet uitsluitend, op Netwerk, WIFI en GAI gerelateerde projecten.

 

Dit betreft een binnendienstfunctie en werkzaamheden worden primair uitgevoerd vanuit ons kantoor in Zaandam.

Dit vragen wij

Je hebt ruime ervaring in het ontwerpen en calculeren van projecten op het gebied van Elektrotechniek en hebt affiniteit met HFT (Hoogfrequent techniek). Je beschikt over gedegen kennis van IP-netwerk, WIFI (acces points) en CAI installaties.  Hiernaast ben je goed bekend met satelliet ontvangst installaties.

Je staat voor kwaliteit en neemt je eigenverantwoordelijkheid in je dagelijkse werkzaamheden. Ook kan je goed zelfstandig werken, maar bent wel een echte T.E.A.M. player!

Wat wij jou bieden

Wij bieden jou een dynamische functie waarbij je veel ruimte krijgt in de uitvoering van je rol en opereert in een snelgroeiende organisatie. Je werkt met gedreven collega’s die bereid zijn om hun kennis te delen zodat jij je continue verder kan ontwikkelen. Vanzelfsprekend bieden wij jou een (beter dan!) marktconform arbeidsvoorwaardenpakket.

Seijsener Techniek “bloeit”

Natuurlijk wil je werken bij het leukste bedrijf van Noord-Holland! Werken bij Seijsener betekent veel ruimte voor ondernemerschap en initiatief. Jezelf willen ontwikkelen vinden wij bij Seijsener erg belangrijk. Wij blijven investeren in onze dienstverlening en de ontwikkeling van de collega’s.
Wij zijn niet zomaar een installateur, of infrabedrijf. Wij zijn innovatief,- ontwikkelen alles in eigen huis en onze mensen bedenken de leukste oplossingen. Zo kunnen in Europa heel veel mensen met de app hun wasmachine bedienen (AppWash). Worden auto’s en boten geladen aan eigen ontwikkelde laadvoorzieningen en verzorgen wij de toegangscontrole van veel recreatiebedrijven.

Heb je belangstelling voor bovengenoemde functie, stuur dan een motivatie en c.v. aan Seijsener Rekreatietechniek, ter attentie van Alice Zweers, Human Resources naar alice.zweers@seijsener.nl

Een assessment en een referentiecheck kunnen onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.