Monteur infra

Jij bent een kenner als het gaat om infratechniek. Of het nu gaat om de aanleg van elektriciteit-, drinkwater-, gasinstallaties of netwerken.  jij weet niet alleen waar je het over hebt, je ziet het hele plaatje. Je gaat werken aan de meest waanzinnige infraprojecten door heel Nederland en Europa. Dingen aanpakken –  daar krijg jij energie van. En met jouw doorzettingsvermogen ben jij elke uitdaging de baas. Van aanleg tot inbedrijfstelling –  onze projecten zijn bij jou in goede handen.

Dit wordt je nieuwe job

Als ervaren zelfstandig monteur infra weet jij precies wat er van je wordt verwacht. Je bent bezig met het aanleggen en aansluiten van systemen over de volle breedte van jouw vakgebied. Die afwisseling geeft je het gevoel van vrijheid.  Solo of met collega’s, kleine of grotere meerdaagse hotel klussen – op jou kunnen we bouwen. Je bent betrokken bij de werkvoorbereiding en je voert soms opnames of inmetingen uit. Dit doe je bijvoorbeeld voor jachthavens, vakantieparken of lokale overheden.

Je bent servicegericht, wat wil zeggen dat jij behoeftes ziet bij de klant en communiceert deze met ons kantoor. Jij tilt onze afdeling Projecten naar een hoger niveau door jouw vakkennis, verantwoordelijkheid, flexibiliteit en motivatie om als bedrijf succesvol te zijn. Je komt te werken in een klein, hecht team waarmee successen gevierd worden. Je wordt aangestuurd door de Teamleider Projecten.

Seijsener. voelt goed.

Bij Seijsener draait alles om verbinding. Verbinding met onze mensen, de techniek, onze klanten en met de natuur. Hierdoor loopt Seijsener al 60 jaar voorop in de recreatietechniek. Met slimme oplossingen en producten leveren wij een bijdrage aan het ultieme vakantiegevoel van miljoenen recreanten door heel Europa: het gevoel van vrijheid. En dat voelt goed.

Seijsener kijkt als familiebedrijf altijd naar de toekomst. Wij zetten hoog in op nieuwe toepassingen en innovaties omdat wij weten dat dit loont. Bijvoorbeeld met de ontwikkeling en aanleg van energieneutrale bungalowparken. Of door op maat gemaakte voorzieningen voor jachthavens met het oog op klimaatverandering. De systemen hiervoor ontwikkelen wij zelf: van energiedistributie tot beveiliging, en van property management tot betalingsautomatisering. Met behulp van slimme integraties leveren wij turn-key installaties aan de Europese recreatiebranche: van vakantieparken tot tankstations en van jachthavens tot parkeergarages. Je komt ons overal tegen!

Dit heb je in huis

Groei met ons mee!

Het gaat goed met Seijsener. Wij groeien hard en daar willen wij samen met jou de vruchten van plukken. Daarom wij bieden jou:

Heb jij het in je?

Laten we elkaar dan snel ontmoeten! Stuur ons je sollicitatie en binnen een week weet je of wij je uitnodigen voor een kennismaking op ons kantoor in Zaandam. Is er een klik? Dan nodigen wij jou binnen twee weken uit voor een tweede gesprek. Het kan zijn dat wij je vragen een (online) assessment te maken. Als alles goed verloopt doen wij jou een mooi aanbod.

Vragen? Stel ze gerust

Neem contact op met Alice Zweers via 075-6810636 of alice.zweers@seijsener.nl.