Vacature-Medewerker Verkoop binnendienst

Ben jij op zoek naar een veelzijdige en dynamische rol als Sales Medewerker Binnendienst? Wil je de kans grijpen om jezelf te blijven ontwikkelen of om te starten met je carrière in een bloeiend bedrijf? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Seijsener is dé marktleider op het gebied van technische voorzieningen voor campings, jachthavens en bungalowparken. We bieden een stimulerende omgeving waarin jouw talenten tot bloei komen en waar je de kans krijgt om bij te dragen aan ons succesverhaal.

dit wordt je nieuwe job

Jij onderhoudt nauw contact met klanten en resellers, waarbij je informatie en advies over onze producten verstrekt via telefoon en e-mail. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen van calculaties en offertes voor de verkoop van onze producten, zelfs voor kleine projecten, en zorg je ervoor dat alle gegevens correct worden vastgelegd in ons systeem.

Seijsener voelt goed.

Bij Seijsener draait alles om verbinding. Verbinding met onze mensen, de techniek, onze klanten en met de natuur. Hierdoor loopt Seijsener al 60 jaar voorop in de recreatietechniek. Met slimme oplossingen en producten leveren wij een bijdrage aan het ultieme vakantiegevoel van miljoenen recreanten door heel Europa: het gevoel van vrijheid. En dat voelt goed.

Seijsener kijkt als familiebedrijf altijd naar de toekomst. Wij zetten hoog in op nieuwe toepassingen en innovaties omdat wij weten dat dit loont. Bijvoorbeeld met de ontwikkeling en aanleg van energieneutrale bungalowparken. Of door op maat gemaakte voorzieningen voor jachthavens met het oog op klimaatverandering. De systemen hiervoor ontwikkelen wij zelf: van energiedistributie tot beveiliging, en van property management tot betalingsautomatisering. Met behulp van slimme integraties leveren wij turn-key installaties aan de Europese recreatiebranche: van vakantieparken tot tankstations en van jachthavens tot parkeergarages. Je komt ons overal tegen!

dit heb je in huis

Groei met ons mee!

Natuurlijk wil je werken bij het leukste bedrijf van Noord-Holland! Bij Seijsener krijg je volop de ruimte voor ondernemerschap en initiatief. Bij ons staat de ontwikkeling van jou als individu centraal. We blijven investeren in onze dienstverlening en in de groei van onze collega’s. Seijsener is meer dan zomaar een installatie- of infrabedrijf. We zijn innovatief, ontwikkelen alles in eigen huis en onze mensen bedenken de meest creatieve oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan het bedienen van wasmachines via onze AppWash in heel Europa, zelf ontwikkelde laadvoorzieningen voor auto’s en boten, en het verzorgen van toegangscontrole voor tal van recreatiebedrijven. 

Kortom, het gaat goed met Seijsener. Wij groeien hard en daar willen wij samen met jou de vruchten van plukken. Daarom wij bieden jou:

Heb jij het in je?

Laten we elkaar dan snel ontmoeten! Stuur ons je sollicitatie en binnen een week weet je of wij je uitnodigen voor een kennismaking op ons kantoor in Zaandam. Is er een klik? Dan nodigen wij jou binnen twee weken uit voor een tweede gesprek. Het kan zijn dat wij je vragen een (online) assessment te maken. Als alles goed verloopt doen wij jou een mooi aanbod.

Vragen? Stel ze gerust!

Neem contact op met Alice Zweers via 075-6810636 of alice.zweers@seijsener.nl.